Publicerat den

Vårens trädgårdskurser

Nu är datum satta till vårens trädgårdskurser. Och det blir fler trädgårdskurser än nånsin. I kursutbudet för i vår finns två nyheter. Den ena är för dig som vill skapa en köksträdgård och odla egna grönsaker. Kursen går två kvällar där vi går igenom det mesta som har med grönsaksodling att göra och du får börja att planera din egna köksträdgård. Den andra vänder sig till dig som vill ha trädgården som verktyg för att hitta en lugn och stressfri tillvaro – helt enkelt använda trädgården som ett lyckopiller. På den här kursen ses vi fredag förmiddagar och ägnar oss åt olika trädgårdssysslor som är aktuella för årstiden. Målet är att du ska hitta gemenskap med andra och glädje och ro med skapande gröna aktiviteter.

Som tidigare finns flera kurser i trädgårdsdesign och hur du skapar din drömträdgård. Du kan välja på en heldag och Designa din drömträdgård eller tre kvällar och Workshop i trädgårdsdesign. Du kan också välja att fokusera på rabatter och gå kursen Komponera din drömrabatt. Konsultationskursen som varit ett lyckokast återkommer med två omgångar. Det här är en grymt rolig blandning av kurs och trädgårdskonsultation där du får lära dig grunderna i trädgårdsdesign och samtidigt få tips och idéer direkt i din egna trädgård.  Fyra personer, fyra trädgårdar, fyra träffar.

trädgårdskurs

Älskar du att plocka blommor och vill fylla ditt hem med egenodlade buketter får du inte missa kursen Snittblomsträdgården.

snittblommor från trädgården

Missa inte att anmäla dig till vårens trädgårdskurser. Alla kurser förutom Konsultationskursen hålls i mysig miljö hos Spira Trädgårdsdesign och har små grupper. Det finns därför stora möjligheter till att få mycket hjälp.

Hör gärna av dig om du vill veta mer om någon kurs eller anmäla dig! Varmt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *