Kurser

Spira Trädgårdsdesign håller inspirerande trädgårdskurser inom såväl trädgårdsdesign som trädgård i allmänhet. Kurser kan anordnas efter önskemål antingen hos Spira Trädgårdsdesign eller i en lokal du väljer. En kurs kan anpassas från ett par timmar till flera träffar över en längre tid. Tidigare har kurser med flera träffar inriktade på att skapa köksträdgård, nya rabatter, växtförökning och odling hållits för föräldralediga, pensionärer och andra daglediga vilket har varit väldigt lyckat.

Kurserna ”Komponera din drömrabatt”, ”Designa din drömträdgård” och ”Workshop i trädgårdsdesign” är kurser som återkommer med jämna mellanrum. Delmoment i dessa kurser är till exempel trädgårdens form, funktion, rum, rabatter, färger och växtval.

”Konsultationskurs” – den här kursen är en blandning mellan konsultation och kurs och lite som tv-programmet ”Halvåtta hos mig” fast utan tävlingsmoment. Kanske har du en ny trädgård eller en trädgård som av någon anledning behöver förändras och vill ha tips och råd kring utformning och växtval? På kursen lär du dig grunderna i trädgårdsdesign och får en konsultation för just din trädgård och en massa inspiration från övriga kursdeltagare.

Vill du gå en trädgårdskurs och lära dig mer om trädgårdsdesign eller odling och skötsel? Hör av dig så berättar vi mer om nästa tillfälle!

Kontakta oss