Publicerat den

NY HEMSIDA, BLOGG OCH LOGGA!

Äntligen ny hemsida, logga och blogg! Känns som en ny epok i Spiras historia som varat ända sedan 2011. Spira Trädgårdsdesigns signumväxt ända från starten har varit den vackra vita violirisen ”Snow Queen” som är en av mina absoluta favoritväxter. Lättskött, torktålig och så vacker när den blommar.

Det var en självklarhet att violirisen på något vis skulle få hänga med när det var dags att ta fram den nya loggan och efter mycket skissande hittade jag rätt! Dottern provade den till och med på en pumpa! Och visst funkar den även på pumpor:)

Så här långt kom jag på egen hand med loggan och sedan har jag tagit hjälp på olika håll. Så tacksam till er som tålmodigt hjälpt mig i den här processen.

Magkänslan är med mig i allt jag gör och jag känner att den här bilden kommer få vara med länge – älskar färgerna! Den fick bli grund till både färgsättningen av loggan och den nya hemsidan.

Hoppas ni vill fortsätta vara med på Spiras resa. Det händer en massa kul i vår med kurser, konsultationer, rit- och anläggningsuppdrag! Jag vill bjuda er på en massa härlig trädgårdsinspiration och nu finns förutom facebook och instagram även den här bloggen och så kommer ett och annat nyhetsbrev att skickas till er som väljer att prenumerera!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *