Garden/Växtstyling inför bröllop, fest eller försäljning

Spira Trädgårdsdesign fixar blommorna som gör din dag eller ökar förtjänsten vid försäljningen…

Garden styling

En vacker och mysig trädgård med en härlig välkomnande entré och sköna uteplatser gör mycket för helhetsintrycket av huset. Garden styling ökar garanterat chansen att få bra betalt vid husförsäljningen. Spira Trädgårdsdesign hjälper till med planteringar i krukor och blomlådor som passar husets stil. Vi hjälper även till att ge trädgården ett ”ansiktslyft” inför visningen genom gräsklippning, plattrensning, kantklippning, kantbeskärning och ogräsrensning.

Spira Trädgårdsdesign erbjuder följande tjänster inom garden styling:

Krukplanteringar – planteringar efter säsong i egna eller av Spira Trädgårdsdesign inköpta krukor och blomlådor. En fördel är att krukorna/blomlådorna kan flytta med till det nya boendet. Många fina planteringar kan göras med perenner, rosor, buskar och mindre träd som så småningom kan flytta med till det nya boendet.

Trädgårdsskötsel – trädgårdsskötsel efter behov och önskemål. Spira Trädgårdsdesign utför trädgårdsjobbet som riskerar att inte hinnas med i alla förberedelser inför husvisningen.

Växtstyling till fest och bröllop

Spira Trädgårdsdesign hjälper dig med blommorna till ditt bröllop, din högtid eller din fest. Med naturen som grund gör vi arrangemang som är hållbara för både miljö och plånbok. Det går även beställa enstaka buketter och krukarrangemang.