Anläggning och skötsel

Anläggning

Spira Trädgårdsdesign kan vara med hela vägen från planering till plantering. Efter genomförd designtjänst kan vi ordna med inköp av växter och plantering. Såklart hjälper vi dig som planerat din trädgård själv också.

Utifrån behov hjälper vi även till med planering och projektledning vid anläggningen av din nya trädgård. Ibland kan det räcka att få hjälp med beställning av växter och en hjälpande hand i samband med planteringen. Hör av dig så hjälper vi dig gå från planering till plantering…

Kontakta oss

Trädgårdsskötsel

Spira Trädgårdsdesign hjälper även till med trädgårdsskötsel. När du väljer att ta hjälp av oss för skötsel kan du känna dig trygg med att skötseln utförs med kunskap, erfarenhet och din trädgårds bästa i åtanke. För att utveckla din trädgård ingår förslag på estetiska och funktionella förbättringar som skickas efter uppdraget.

För trädgårdsskötsel kan man välja om man vill ha hjälp enstaka tillfällen eller bli en av Spira Trädgårdsdesigns ”skötselträdgårdar” med flera skötselinsatser i ett abonnemang under mars till oktober. Sysslor som kan ingå är till exempel vår- och höststädning, ogräsrensning, gödsling, plantering och styling. Efterhand ges designtips som kan göra din trädgård ännu vackrare och mer funktionell.

För trädgårdsskötsel gäller RUT-avdrag. Kostnaden för skötsel är 550 kr per timme vilket med RUT-avdrag blir 275 kr/h.

Låt oss ta hand om din trädgård, boka skötsel nu!

Kontakta oss