Anläggning och skötsel

Vi hjälper dig skapa din drömträdgård och det finns flera vägar dit! Förutom att hjälpa till med anläggning och skötsel på traditionellt vis erbjuder vi tjänsten Trädgårds-PT, där du får en egen personlig trädgårdscoach.

Trädgårds-PT

Är det tid, kunskap eller en spark i baken som behövs? Vill du ha tips och råd för din trädgård och steg för steg jobba med att skapa mysiga trädgårdsrum? Kanske sugen på att börja odla grönsaker och behöver hjälp att komma igång? Eller få en trädgård som är vacker över hela året eller kanske mer lättskött? Kanske saknas tid så du vill ha en del praktisk hjälp? Då passar tjänsten trädgårds-pt där du får en egen personlig trädgårdscoach! Tillsammans tar vi din trädgård till en ny nivå!

Med den här tjänsten är det möjligt att få en långsiktig plan, liksom mindre projektplaner, stegvisa ”att göra”-listor och avstämningar för trädgårdsarbetet. Vill du hjälps vi åt med skötseln och diskuterar samtidigt vilka förbättringar som kan göras. Är det i designarbetet du kört fast planerar vi din drömträdgård tillsammans!

Hör av dig så ses vi i din trädgård och gör ett upplägg som passar just dig och din trädgård!

Kostnad beroende på upplägg. Vissa skötseluppgifter ger rätt till rutavdrag, t.ex. beskärning av träd, buskar och perenner, gräsklippning, gödning och bevattning.

Anläggning

Spira Trädgårdsdesign kan vara med hela vägen från planering till plantering. Efter genomförd designtjänst kan vi ordna med inköp av växter och plantering. Såklart hjälper vi dig som planerat din trädgård själv också.

Utifrån behov hjälper vi även till med planering och projektledning vid anläggningen av din nya trädgård. Ibland kan det räcka att få hjälp med beställning av växter och en hjälpande hand i samband med planteringen. Hör av dig så hjälper vi dig gå från planering till plantering…

Kontakta oss

Trädgårdsskötsel

När du väljer att ta hjälp av oss för skötsel kan du känna dig trygg med att skötseln utförs med kunskap, erfarenhet och din trädgårds bästa i åtanke. För att utveckla din trädgård ingår förslag på estetiska och funktionella förbättringar som skickas efter uppdraget.

För trädgårdsskötsel kan man välja om man vill ha hjälp enstaka tillfällen eller bli en av Spira Trädgårdsdesigns ”skötselträdgårdar” med flera skötselinsatser i ett abonnemang under mars till oktober. Sysslor som kan ingå är till exempel vår- och höststädning, ogräsrensning, gödsling, plantering och styling. Efterhand ges designtips som kan göra din trädgård ännu vackrare och mer funktionell.

För trädgårdsskötsel gäller RUT-avdrag.

Låt oss ta hand om din trädgård, boka skötsel nu!

Kontakta oss